Ønsker du å feire en anledning?

LEI HELE ELLER DELER AV HOTELLET FOR DIN ANLEDNING

Bursdagsfester

Vi arrangerer aller typer selskaper. Vi er spesialister på runde dager – fra 30 års dager og opp til hundreårs jubilanter. Andre dager som ofte feires er sølv og gull bryllup. Vår kulturkontakt koordinerer underholdning og musikk og har en rekke varierte artister og sjangre å velge mellom.

Skal du lage vennefester, sommerfester, klassefester, firmafester, familietreff, avsluttningsfester eller helgefester så er det bare å ta kontakt.

Lei hotellet 1 (1)

Bryllup

Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i livet. Dersom dere ønsker en bryllupsfeiring i naturlige og romantiske omgivelser – da er Brekkestranda det riktige valget.

Vi hjelper med alt fra fotografering, pynting, blomster, kaker, transport, musikk og underholdning.

Lei hotellet 2 (1)

Konfirmasjon

Konfirmasjon – en viktig milepæl i et ungt liv. Vi skaper den høytidelige rammen rundt den store dagen. Vi har lang erfaring i å lage i stand konfirmasjons feiringer og lokalene våre fungerer svært godt for dette formålet.

Da vi er et attraktivt sted for konfirmasjonsfeiring ber vi om at kommende konfirmanter melder seg på interesseliste.

0a

Dåpsfeiring

Et nytt liv – dåp – en fantastisk dag for hele familien. La oss skape en minnerik og hyggelig ramme rundt den store dagen. Et nyfødt barn bør feires om man velger tradisjonell dår eller ikke. Vi tilrettelegger etter deres ønsker og behov.

Lei hotellet 3 (1)

Julebord

På Brekkestranda Fjordhotel starter julebordsesongen i november. Vi tar imot selskaper for julelunsj og julebord alle dager. Vi serverer julebuffet med pinnekjøtt, svineribbe, lutefisk, koldtbord med 14 retter og dessert bord.

Deretter følger det god musikk og dans til. Vi skreddersyr gjerne pakker til din bedrift.

Lei hotellet 4 (1)