Brekkestranda Fjordhotel

IDYLLISK PLASSERING YTTERST I SOGNEFJORDEN

​Helt ved sjøen ytterst i Sognefjorden, ligger et av de mest spektakulære og spennende hotellene i Norge. Med torvtak og særeget arkitektur hviler hotellet fjellstøtt på svabergene i harmoni med det vakre og klare landskapet.

Norges nest største by, Bergen ligger kun 90 minutter unna med bil, det vil si 1.5 time. Det er knappe 5 minutter fra E39 til Brekkestranda Fjordhotell. Hotellet er en fantastisk eiendom.

29
ROM
1
RESTAURANT
7
ANSATTE
1
JACUZZI

Unikt hotell

BARE MÅ OPPLEVES

Hotellet er en fantastisk eiendom. På grunn av sin opprinnelige konstruksjon og utforming av den berømte arkitekten Bjørn Simonnæs, er hele hotellet bygd av tre og tømmer på en helt unik måte. Hotellet har over 1100 ulike vinduer og ingen rette vinkler. Alle de 26 rommene samt 3 hytter er innredet i koselig hytteaktig interiør design med et moderne innspill. De fleste rommene har direkte sjøutsikt med veranda eller balkonger. Her kan du finne ro og lytte til musikken fra den dype fjorden.

 

For rekreasjon tilbyr hotellet fjord-golf, sykling, kajakking, fisking og fjellturer som kan arrangeres daglig. Hotellets restaurant “Fjorden” tilbyr en variert tradisjonell norsk meny. Vi steker vafler ved frokost buffeen og om vinteren tenner vi peisen i både restauranten og peisestuen. Brekkestranda Fjordhotell tilbyr gratis parkering og høy hastighet trådløs Internett-tilgang om forbedrer et allerede vennlig forretnings miljø på hotellet.