Enkelt Rom

KR 1295 / per natt
Antall gjester: 2
Minste antall netter: 1
Enkelsenger
9 m²

Dette stilfulle hotellet ligger i tettstedet Brekke, kun 5 minutter fra E39 med bil. Hotellet har fin utsikt over Sognefjorden. Det er bygd i norsk furu og har en terrasse ved vannkanten. Brekkestranda Fjordhotel ble designet av den kjente arkitekten Bjørn Simmonæs og har 1100 vinduer i forskjellig form og et torvtak.

Alle rommene har flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og enten balkong eller terrasse. De fleste har praktfull utsikt over fjorden. Restauranten på Brekkestranda serverer hjemmelaget mat basert på tradisjonelle oppskrifter. Du kan ta noe godt å bite i og en kald øl i baren, som har en flatskjerm-TV. Baren har noen ganger levende musikk.

Fasiliteter

Bar
Frokost
TV
Privat terrasse
Wi-Fi

Anmeldelser

Image
Jan - Fra Booking.com

Flott beliggenhet med utsikt over hele fjorden. Var fantastisk solnedgangen. God service og veldig god mat. Hyggelie mennesker.

Image
Jimmy - Fra Booking.com

Maten i restauranten var utmerket. Hotellet ligger kun et steinkast fra hovedveien men er fortsatt et stille og rolig sted. Rommene var veldig fin.

Image
Eimear - Fra Booking.com

Betjeningen var sjelfull og vennlige. Veldig fornøyd med både rom og beliggenhet. Vi storkoste oss og virkelig anbefale dette videre!

Relaterte rom

Dobbelt rom
KR 1 495 / natten

Dobbelt rom